söndag 20 september 2009

Jul med Ernst

Har ni hört att Ernst Kirchsteiger utkommer med en julbok? Nu i september ska den komma ut. Beställ den här!


I Jul med Ernst får vi följa Sveriges mest barfota inredare när han drar på sig storstövlarna och jular till det på sitt eget vis.


En jul med Ernst är inte som andra jular.


Ernst Kirchsteiger går sin egen väg oavsett om han binder granriskransar, bakar pepparkakor eller arrangerar hyacinter. Ledstjärnan i hans vision om den perfekta julen stavas familjemys, lugn och avskalad enkelhet.


Julen är ingen tävling. Det handlar inte om att den som har flest tomtar vinner. Det handlar om att kunna ta en skinkmacka och en pilsner med en vän. Om att kunna landa och vara lite barnslig en stund.


Ernst bjuder på sina bästa julrecept, såväl egna kreationer som gamla traditionella familjerecept. Dessutom visar han smarta fix med små medel alltifrån girlanger till ljuslyktor.


Men ingen jul utan blommor. Ernst Kirchsteiger älskar blommor. Han visar oss vägen till enkla blomsterarrangemang där färgerna och formerna får styra.


Jul med Ernst är som Ernst själv. En ärlig jul i bokform.


Ex på rätter: köttbullar, saffranspannkaka, leverpastej, revbensspjäll, fisksallad, inlagd stekt strömming, knäckebröd, friterade vildsvin, kanderade äpplen.


2 kommentarer:

  1. Jag och min sambo har en "ernst-adventsljusstake" som vi gjorde för några år sedan. Håll utkik i bloggen för bild =)

    SvaraRadera