onsdag 28 oktober 2009

Skandinavisk jul

Man hade kanske kunnat tro att jag är superpysslig då jag bakar så mycket, men jag är i ärlighens namn ganska dålig på sånt. Men fick hem den här boken och måste säga att nu ska jag ändå försöka!

Skandinavisk jul är fylld med idéer, som skapar en trivsam julstämning hemma.Vi håller fast vid de älskade traditionerna och förnyar gamla klassiker. Brukar du samla familj och vänner för att julpyssla? Då kommer du att få stor glädje av denna bok. Här hittar du mallar och tips för allt som hör julen till. Utöver julpynt som du klipper och klistrar, finns det beskrivningar för julstrumpor, julgransmattor, julklappsinslagning och julkort. Låt dig inspireras av tips om dukningar, spännande dekorationer och blommor. Du hittar massor av roliga arrangemang och dekorationer för både utom- och inomhusaktiviteter som kommer att få barn och föräldrar i förväntansfull julstämning. Dessutom får du ett helt kapitel med recept på läckra bakverk för helafamiljen. Vi önskar er en härlig tid tillsammans när ni förbereder årets stora högtid.

Köp hos Adlibris för 67 kr.

1 kommentar:

  1. Den boken långade jag på biblioteket förra året. Jag tyckte den var rolig att titta i med riktigt fina bilder och bra tips! :D

    SvaraRadera