tag:blogger.com,1999:blog-6825945135136089645.post7813944214864890941..comments2023-09-30T13:23:38.123+02:00Comments on En julsaga: Julsagans Rocky RoadJulsaganhttp://www.blogger.com/profile/14269952017523080057noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6825945135136089645.post-82924754692797844792009-09-17T17:14:42.175+02:002009-09-17T17:14:42.175+02:00Jag har också ändrat mitt recept. Jag har rostade ...Jag har också ändrat mitt recept. Jag har rostade pumpafrön i och inte pistagenötter som Leila har. Sen är det inte dumt att blanda lite mörkare choklad med vanlig ljus blockchoklad, det tar udden av det sötaste på ett perfekt sätt.<br />Anna: du kan ta vanliga "stora" dumle, men skär dem i småbitar, det gjorde aldrig Leila, men det blir för stora bitar dumle annars som tar överhand tycker jag.Jessicahttp://julilaloland.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6825945135136089645.post-26556769437404654742009-09-17T13:48:53.632+02:002009-09-17T13:48:53.632+02:00Låter sött och gott, men ska det hällas tunt eller...Låter sött och gott, men ska det hällas tunt eller tjockt?? Typ djup plåt eller en brödform?<br /><br />En sak till små dumle vad är det??<br /><br />Tack för ännu ett julrecept.<br /><br />AnnaAnnanoreply@blogger.com